

Agenda – April 10, 2025

7979 Independence Blvd, Suite 207
Baton Rouge, LA 70806

TIME: 1:00 PM TO 3:00 PM		
Topic	Presenter	Time Allotment
Welcome	Paige Hargrove LERN Executive Director	1:00
Roll/Call & Establish Quorum - Welcome Jullette Saussy, MD & Donice Fletcher	Celia Cangelosi Board Attorney	1:00 – 1:05 (5 min)
1. LERN Board Business Meeting 1a. Approval of Agenda 1b. Approve 1/30/25 minutes 1c. Commission Ratification/R1 Request 1d. STEMI Medical Director Contract 1e. Financial Disclosure – due May 15 th 1f. Executive Committee Membership - vote	John Jones, MD LERN Board Chairman	1:05 – 1:15 (10 min)
2. Executive Director Report 2a. Staffing Update 2b. Update on Dedicated Funding Bill 2c. LERN Annual Report	Paige Hargrove Executive Director	1:15 – 1:30 (15 min)
3. Stroke Update: - ASRH Stroke Sub-Committee Recommendation for demotion - Change Stroke Bypass to Stroke Referral - Propose recommendations/requirements for Stroke Referral Centers	Sheryl Martin-Schild, MD Stroke Medical Director	1:30- 1:50 (20 min)
4. STEMI Update: - Update on STEMI/Cardiogenic Shock workgroup - Proposed STEMI Hospital Designations	Kanna Posina, MD Administrative Director	1:50 – 2:05 (15 min)
5. Trauma Update: - Regional Medical Operation Centers (RMOC)	Michael Sutherland, MD LERN Trauma Medical Director John Hunt, MD	2:05 – 2:25 (20 min)
6. Budget 6a. LERN Executive Director Evaluation 6b. Review Budget status	Karen Wyble, DNP Treasurer	2:25 – 2:40 (15 min)
7. Public Comment/Adjournment	John Jones, MD LERN Board Chairman	2:40 p.m.

Next Meeting - August 21, 2025

Public members with a disability recognized by the American with Disabilities Act or a designated caregiver of such a person may participate in the LERN Board Meetings by contacting (225)756-3440 or emailing Donicia Plain at Donicia.Plain@la.gov.